Coach & trainingsmaatje

Al vele jaren ben ik, Anita Tolman, een actieve (hard)loper en maak ik rondjes en Ommetjes in de Zaanstreek. De ups & downs zijn mij bekend want leven, werken en  (hard)lopen is  jezelf ook tegenkomen. Ik geniet enorm van het buiten zijn, ook in regen en wind, en in combi met het (hard)lopen helpt het mij om positief en in balans te blijven.
Bij de Hogeschool van Amsterdam werk ik als coach en begeleider van HRM- studenten die ik op professioneel- en persoonlijk vlak ondersteun. Ik heb de postmaster Leren, ontwikkelen en veranderen afgerond en ben gecertificeerd coach/counselor en trainingsmaatje van mensen die fysiek en mentaal in beweging willen komen. Als lid van de Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland https://runningtherapie-nederland.nl/ blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten op het terrein van runningtherapie.  Ik ben gecertificeerd runningtherapeut.

Ik vind het mooi om mensen te ondersteunen om zelf hun balans in gezondheid, studie of werk (weer) te vinden. Ik woon in de Zaanstreek en de (hard)loopsessies vinden in overleg plaats in o.a. de Jagersplas, het Vijfhoekpark, Westerwindpad en de Belt of het Twiske.